Praktijk 

Aan het einde van een dagopleiding heb je het rijbewijs op zak. Voor het BE rijbewijs hoef je namelijk geen theorie examen te doen. Wel worden er wat vragen gesteld over de combinatie waarmee je gaat rijden. Dit wordt uitgebreid behandeld voorafgaand aan de opleiding.

Tijdens de opleiding leren onze instructeurs het aan- en afkoppelen van de aanhanger, achteruit rijden in verschillende situaties én leer je omgaan met de lengte van het voertuig in het dagelijkse verkeer.

Lespunt heeft drie verschillende opleidingsvarianten voor het BE rijbewijs; welke opleiding het beste bij je past is afhankelijk van de ervaring, die je hebt met een aanhanger.

Wij starten na aanmelding altijd met een intake om te bepalen welke opleidingsvariant het beste bij je past. De lessen starten vanaf ons kantoor in Oud-Beijerland.

Wil jij meer weten over de aanhanger of benieuwd wanneer een BE is vereist met een combinatie. Neem dan contact op via kantoor 0186-840554 en wij helpen jou graag met het beste advies en laatste regelgeving.

× Bereikbaar via WhatsApp