Gratis online theoriecursus!

Compleet

Geschikt voor leerlingen zonder ervaring


Het meest populaire pakket bij onze leerlingen. Geschikt voor leerlingen zonder ervaring. Het begint bij de eerste les, sturen, gas geven, remmen, schakelen en zelfs een stukje snelweg. In de volgende lessen worden de vaardigheden in de auto uitgebreidt, beginnend met in de auto alle functies en knoppen uit te leggen. Daarna gaan we simpele kruispunten berijden gevolg door verkeerspleinen, in- en uitvoegen en bijzondere verrichtingen (o.a. parkeren en keren). Zo bouwen we via een gestructureerd plan je vaardigheden op.

Speciale aandacht besteden we aan de kijktechniek deze is van groot belang en daar zal in elke les op teruggekomen worden zodat dit een tweede natuur van de bestuurder wordt.

De gemiddelde leerling krijgt na 15 lessen van 90 minuten de Tussentijdse Toets en kan na ca. 20 lessen examen doen. Dat is zo'n 30 uur ervaring in de auto. In die lessen rij je ongeveer 1600 kilometer! dat is van huis naar Barcelona! In tegenstelling tot het Compact Pakket hoef je niet perse 2 lessen per week te volgen, het mag uiteraard wel! Socialisatie staat op een hoog plan zodat je een veilige, zelfstandige en vooral sociale bestuurder wordt.

Samenvattend

Voldoende lessen voor een geslaagde opleiding. Op 3/4 van de cursus een Tussentijdse toets met beoordeling door een examintor van het CBR. Met dit pakket heb je de mogelijkheid om een deel van je examen alvast af te leggen (bijzondere verrichtingen). Het theorie examen wordt tijdig voor je gepland en is inclusief in dit pakket. Uiteraard zit het CBR examen ook in dit pakket.

Heb je minder lessen nodig gehad, en ben je geslaagd? Dan krijg je bij dit pakket de niet afgenomen lessen volledig terugbetaald!

Meld je aan!