Gratis online theoriecursus!

Nieuws

Hier vind je alle nieuwsberichten


de honderdste geslaagde van 2018

Martijn gefeliciteerd met het behalen van je B rijbewijs.....

uiteraard washet ook bij ons een strijd om de honderdste gelaagde leerling te krijgen, uiteindelijk was Monique de winnaar die samen met jou het mooie resultaat vandaag voor elkaar kreeg.

Thijs den Boer de Honderdste geslaagde van 2017

Lespunt Rijopleidingen verzorgt al jaren de opleiding voor het B en BE rijbewijs. Elk jaar kijken we uit naar het moment dat we onze 100ste gelaagde mogen feliciteren. In 2016 was dat Julia Stoutjesdijk uit Numansdorp, dit jaar is het Thijs den Boer ook uit Numansdorp.

Natuurlijk willen we langs deze weg Thijs feliciteren met het behalen van z’n rijbewijs, het was een degelijke rit die eigenlijk foutloos verliep, maar Thijs was slechts de honderdste die het met een goed resultaat afsloot, wij willen dan ook alle leerlingen en oud-leerlingen bedanken voor dit mooie resultaat en het vertrouwen in Lespunt Rijopleidingen.

Kandidaten bladeren vanaf 1 juli door het theorie-examen

Vanaf 1 juli 2017 kunnen kandidaten van het theorie-examen auto, motor en bromfiets door het examen bladeren en examenvragen markeren. Daarnaast is er geen antwoordtijd per vraag ingesteld. Kandidaten kunnen dus zelf de examentijd indelen en een gemarkeerde vraag op een later moment tijdens het examen nog eens bekijken. Het examenonderdeel ‘Gevaarherkenning’ in het theorie-examen voor de auto krijgt deze opties niet. Aan de inhoud van de theorie-examens verandert er niets. 

De blader- en markeermogelijkheid in het examen is al getest en kandidaten zijn er heel tevreden over. Het slagingspercentage is met 2% licht gestegen. Het CBR kijkt nu al naar de mogelijkheden voor de volgende verbetering van het theorie-examen, bijvoorbeeld een vraag waarbij de kandidaat het antwoord aanwijst in een afbeelding.

Vakantie Rijopleiding

Je schoolexamen is straks voorbij. Je hebt tijd zat en je wilt in no-time je rijbewijs halen. Dat klusje moet nog even geklaard worden. 
Lespunt Rijopleidingen krijgt vaak de vraag "kunnen we volgende week beginnen en dan over een week of drie examen doen?"
Dat is nogal lastig, want je moet eerst het theoriecertificaat nog even halen en de wachttijd bij het CBR loopt vaak op tot drie maanden.

Lespunt Rijopleidingen heeft voor jou de oplossing; begin al vast met de theorie-opleiding! Helemaal gratis! Bij het CBR heeft Lespunt Rijopleidingen speciaal voor de vakantie periode een aantal examendata gereserveerd.
Door je nu aan te melden kan je er zeker van zijn dat je examen kan doen in je vakantie. We kunnen dan ook rekening houden met je vakantie eerst een aantal lessen, dan op vakantie en als je uitgerust terug bent nog een paar lessen en dan afrijden.

Nieuwe Folder 2017

Er is weer een nieuwe folder met uitgebreide informatie over ons aanbod aan rijopleidingen. Klik op de afbeelding of hier om hem te downloaden.

Lespunt heeft een nieuwe website

Sinds november 2016 heeft Lespunt Rijopleidingen een nieuwe website! Zoals jullie gewend zijn, bevat deze website uitgebreide informatie over onze producten. Verder plaatsen we met enige regelmaat leuke of interessante nieuwsberichten.

Naast deze informatie publiceren we foto's van onze trotse geslaagde leerlingen. Nieuw in deze website is een speciale omgeving voor onze leerlingen. Ze kunnen na aanmelding inloggen op onze website en hun persoonlijke lesstof inzien en downloaden.

Compact Opleiding wordt Populair

Een rijopleiding is een kostbare zaak, daarom is het van groot belang om een rijschool uit te kiezen die voldoet aan je eisen. Denk aan kwaliteit, professionaliteit, lage lesprijzen en een goede service. Lespunt voldoet aan al deze eisen! Jaarlijks leidt Lespunt Rijopleidingen vele zeer tevreden kandidat en op voor hun rijbewijs.

Lespunt bij beste rijscholen

Debesterijscholen.nl heeft 7500 rijscholen vergeleken. Lespunt behoort in de regio tot de 250 beste zes rijscholen. Wij zijn hier uiteraard zeer trots op!

In jouw regio behoren tot de beste rijscholen:

Lescam

Ook zo benieuwd naar je vorderingen tijdens de rijles? Dan hebben we goed nieuws voor je. Als eerste rijschool in de regio, gaat Lespunt Rijopleidingen werken met een speciaal ontwikkeld auto camera systeem in de Mercedes lesauto.

Je rijles wordt tijdens de praktijklessen met de speciale Lescam opgenomen tot maar liefst 290 graden rondom!