Gratis online theoriecursus!

Online

Online theorieles doen wanneer het jou uitkomt


Bij autorijschool Lespunt kun je voor een klein prijsje een online theoriecursus volgen op je eigen computer, wanneer het jou uitkomt. Een maand les + examens oefenen + feedback van je instructeur voor slechts € 9,95.      (Voor leerlingen die praktijles volgen bij Lespunt Rijopleidingen is deze theorie cursus geheel gratis voor onbepaalde tijd!)

De theorie wordt per hoofdstuk behandeld aan de hand van tekst, foto's, opdrachten, animaties en video. Hierbij zijn tevens de controle vragen  ingesproken, waardoor het voor leerlingen met leesproblemen een stuk eenvoudiger wordt de leerstof door te nemen!

Na elk hoofdstuk maak je een toets, zo kan je zelf zien of je de behandelde stof goed beheerst. Je kunt pas naar het volgende hoofdstuk als je het vorige helemaal hebt doorlopen en de toets gemaakt hebt. En als je alle hoofdstukken hebt doorgenomen met de daarbij behorende toetsen kun je de echte oefenexamens gaan maken.

Wij houden hierbij toezicht op de door jou gemaakte toetsen en examens. Via het systeem kunnen we al je leerprestaties bijhouden en je indien nodig begeleiden. De Theorie en Praktijk zijn nauw met elkaar verbonden, daarom zal er ook tijdens de praktijklessen veel aandacht worden besteed aan de theorie!

Ter ondersteuning is er elke woensdag een theorie-avond ( 19:00-21:30) waarin aanvullende informatie wordt verstrekt. Deze theorie-avond is geheel gratis. Je moet je natuurlijk wel even aanmelden. Ook leerlingen van andere rijscholen die geen theorieondersteuning leveren zijn welkom. Groepsgrote maximaal 10 personen.

In 4 avonden kan de complete theorie behandeld zijn en is de leerling klaar voor het theorie examen. De cursus betaat uit:

  1. Uitleg van de lesonderwerpen
  2. oefenenvan verschillende theorie examens
  3. Bespreken van de antwoorden