Praktijk
Na de proefles ontvang je van ons een advies en informatiemap over het vervolg van de opleiding. Zo kun je dit thuis nog eens op het gemak doornemen met je ouders.

In deze map vind je o.a. het lesplan, dat verdeeld is in 15 lesniveaus. Dankzij het lesplan heb je inzage in de onderwerpen die we tijdens de opleiding gaan behandelen. Tevens kun jij je optimaal voorbereiden met het praktijkboek waarin de oefeningen uitgebeeld worden met instructie video’s te scannen met jou smartphone.

De planning en het tempo van de lessen plan jijzelf via een handige ‘’digitale’’ agenda. Hier kies jij de instructeur, afhaalpunt en tijdstip.

Na de lessen houden wij een persoonlijke instructiekaart bij. Deze vorderingen zijn online door jou en ouders te volgen via de lesagenda, zodat je altijd weet hoe de rijopleiding verloopt.

Tot slot krijg je na verschillende lessen huiswerk mee voor de volgende les. Dit huiswerk neem je door aan de hand van het praktijkboek. Zo kom je altijd goed voorbereid naar de volgende les en gaan we samen vlot door de rijopleiding.

In overleg met de instructeur plannen wij een Tussentijdse toets bij het CBR en het CBR praktijkexamen. Door het afnemen van de toets krijg je feedback van de examinator na een ‘’examen’’ rit. Het slaginsgpercentage na de toets is na het doen van een toets vele malen hoger en kunnen wij je beter voorbereiden in aanloop naar het praktijk examen.

Theorie
Voorafgaand de opleiding ontvang je van Lespunt inloggegevens voor de theorie (e-learning). Deze online leeromgeving kun je 2 maanden kosteloos gebruiken. Na deze 2 maanden verlengen wij deze periode, indien gewenst. De kosten hiervan vind je in het tarieven overzicht.

Naast deze online cursus bieden wij ook klassikale theorie avonden aan op locatie in Oud-Beijerland. De theorie avonden is kosteloos en een service voor Lespunt cursisten.

De avondcursus is (vrijblijvend) te volgen op donderdag avond van 19:00 tot ca. 21:00 uur.

Naast deze avond cursus verzorgen wij ook dagopleidingen inclusief examen training. Deze dagcursus verzorgen wij vanaf locatie in Oud-Beijerland. 

× Bereikbaar via WhatsApp