Subsidiemogelijkheden
Als je je T-rijbewijs wilt halen kun je gebruik maken van zowel particuliere als zakelijke subsidiemogelijkheden waaronder de Cumela en OOM regeling.

Cumela regeling (Groen, Grond en Infra)
Wil jij aan de slag in in Groen, Grond en infra, maar zijn de kosten voor het behalen van een T-rijbewijs een te hoge drempel voor jou dan kom je wellicht in aanmerking voor de Cumela subsidie waarmee je recht het op een vergoeding van € 850,-.

Op www.groengrondinfra.nl staat meer informatie over deze regeling. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact op de met de Cumela Ondernemerslijn via: ondernemerslijn@cumela.nl of bel 033 247 49 99.

OOM regeling (metaalindustrie)
Als je als onderneming in de metaalindustrie je medewerkers het T-Rijbewijs wilt laten halen kun je via de OOM subsidieregeling aanspraak maken op een tegemoetkoming in de scholingskosten van je medewerkers. Voor trainingen die starten tussen 15 oktober en 1 juli 2021 vergoedt OOM 75 procent van de kosten, tot een maximum van € 1.000,-.

Voorwaarden: onderneming is aangesloten bij de stichting OOM.

Theorie
Lespunt zorgt voor een vakkundige trekker opleiding. Bij deze opleiding verzorgen wij tevens een theorieboek met alle leerstof. Middels deze online leeromgeving (inclusief oefenexamens) staan wij garant staat voor een geslaagde opleiding.

Praktijk
Wij starten altijd met een intake en plannen vervolgens jou persoonlijke rijopleiding inclusief het examen. Na een opleiding van gemiddeld 12 uur doen wij het CBR praktijkexamen vanuit de Hoeksche Waard.

Tijdens het examen worden er een aantal bijzondere verrichtingen uitgevoerd. Waaronder het aan- en afkoppelen. Rechte lijn en een bocht achteruit.

Meer informatie over de opleiding kunt u verkrijgen via opleidingsadviseur 06-53522776.

× Bereikbaar via WhatsApp