Gratis online theoriecursus!

Thijs den Boer de Honderdste geslaagde van 2017


Lespunt Rijopleidingen verzorgt al jaren de opleiding voor het B en BE rijbewijs. Elk jaar kijken we uit naar het moment dat we onze 100ste gelaagde mogen feliciteren. In 2016 was dat Julia Stoutjesdijk uit Numansdorp, dit jaar is het Thijs den Boer ook uit Numansdorp.

Natuurlijk willen we langs deze weg Thijs feliciteren met het behalen van z’n rijbewijs, het was een degelijke rit die eigenlijk foutloos verliep, maar Thijs was slechts de honderdste die het met een goed resultaat afsloot, wij willen dan ook alle leerlingen en oud-leerlingen bedanken voor dit mooie resultaat en het vertrouwen in Lespunt Rijopleidingen.

Dit resultaat was niet haalbaar zonder de energieke inzet van onze instructeurs die soms met "engelengeduld" de opleidingen verzorgen. Daarom bedanken wij niet alleen onze (ex)leerlingen maar zeker ook Monique, Eugene en Paul. Wij zien de toekomst met leerlingen zoals jullie met veel vertrouwen tegemoet.

In de komende periode zal Lespunt Rijopleidingen nog gaan uitbreiden met een lesvoertuig voorzien van een automatische versnellingsbak en aanpassingen voor (aankomende)bestuurders met een lichamelijke handicap.

Thijs den Boer