Gratis online theoriecursus!

Opleidingen

Voor iedere leerling een geschikte opleiding


Compleet, compact of spoed

Rijbewijs halen in een spoed- of reguliere opleiding? Diverse opleidingen met als resultaat, uw rijbewijs en een nieuwe veilig verantwoorde bestuurder.

Vakantierijopleiding

Je wilt in je vakantie je rijbewijs halen. Natuurlijk gaan we er voor! het is een kwestie van strak plannen, een strak schema opzetten. Je begint met de theorieopleiding, dat kan klassikaal maar ook via internet. Vervolgens gaan we kijken wanneer je klaar bent met school of examens en wanneer je zelf met vakantie bent. Na een proef of intakeles ga je met je instructeur een schema voor het aantal te volgen lessen plannen. inmiddels weten wij dan ook wanneer je het examen kan voltooien. Het examen wordt zo vroeg mogelijk vastgelegd bij het CBR. we plannen het theorie examen en zorgen ook nog voor een 'escape' voor het geval je het theorie-examen niet in één keer zou halen.

Belangrijk: meld je op tijd aan!! de rest regelt lespunt Rijopleidingen.

 

Automaat

Automatisch geschakelde auto vroeger was dit alleen voor bejaarde dames tegenwoordig weet men beter, de aandachtsverdeling in het verkeer is beter en vrijwel alle hybride auto's zijn uitgevoerd met een automaat, sinds de lancering van de elektrische auto neemt de verkoop daar van een sprint en zal in de toekomst de brandstofmotor in gaan halen. Alle elektrische auto's zijn automatische geschakeld.

2toDrive

Met 16,5 jaar al achter het stuur? Ouders vinden het wat jong, maar de resultaten zijn bijzonder goed te noemen. Kijk snel op de 2toDrive pagina.

E achter B

Met de aanhanger, paardentrailer of caravan op pad? Als de aanhanger groter en of zwaarder is, heeft u een E rijbewijs nodig. Wij verzorgen dit voor u in 1 dag of 2 dagdelen.

Autisme

Jij kan echt nooit een rijbewijs halen, want je bent anders. Onzin natuurlijk! Een andere aanpak, geduld en vertrouwen met daarbij een goed opgeleide gespecialiseerde instructeur.

Faalangst

Faalangst tijdens examen? Perfectionistisch ingesteld? Het komt maar al te vaak voor. Nachten voor het examen kun je al niet slapen, badend in het zweet word je wakker, misselijk en dan ook nog rijexamen doen? Een faalangst-examen en begeleiding van een goede faalangst-instructeur kan de oplossing bieden.