Personenauto

Aanmelden voor Personenauto Proefles plannen voor Personenauto

Rijschool Hoeksche Waard

 

De allereerste kilometers beginnen bij Lespunt Opleidingen

Bij Lespunt maken we er dan ook echt een feestje van. Wij rijden met moderne lesvoertuigen en staan garant voor een maatwerk opleiding waarbij jij zeker zal slagen. De instructeurs en beschikbare lestijden kies jij helemaal zelf via een digitale leeromgeving en agenda waar de lessen worden ingeroosterd. Wij maken na de proefles een plan en gaan doelgericht aan de slag richting je rijbewijs!

 

Wat ontvang ik na de proefles?

Na de proefles ontvang je van ons een advies en informatiemap met het vervolg van de opleiding. In deze map vind je onder andere:

  • Een overzicht met de onderwerpen die wij tijdens de rijopleiding met je gaan behandelen
  • Een praktijkboek met daarin links met instructievideo's, die jij via je smartphone kunt bekijken.
  • Belangrijke informatie om de benodigde inschrijving bij het CBR op een juiste manier af te ronden, zodat wij voor jou je theorie- en praktijkexamen kunnen inplannen.
  • De inloggegevens van jouw eigen digitale lesagenda. Hiermee kies jij je instructeur, afhaalpunt en gewenste tijdstippen.

 

Rijles Hoeksche Waard

 

Hoe ziet het vervolg van de rijopleiding eruit?

Je instructeur houdt voor jou een persoonlijke instructiekaart bij. Je vorderingen zijn online door jou en ouders te volgen via de lesagenda zodat je altijd weet hoe je ervoor staat en waar je aan moet werken.

Na de les geeft je instructeur je een stukje huiswerk me uit het praktijkboek. Zo kom je altijd goed voorbereid naar de volgende les en gaan we samen vlot door de rijopleiding. Als je er klaar voor bent gaat je instructeur een tussentijdse toets en het praktijkexamen inplannen bij het CBR.

 

Waarom adviseert Lespunt een tussentijdse toets?

Een tussentijdse toets verloopt precies hetzelfde als het examen. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over hoe het praktijkexamen eruit ziet. Zo raak je er aan gewend, dat er iemand anders naast je zit en kijkt zoals het examen wordt beoordeeld. Dit geeft rust in je echte examen en een grotere kans op slagen.

Het allerbelangrijkste is echter het advies, dat je achteraf van de examinator krijgt. Hier gaan jij en je instructeur actief me aan de slag tijdens de laatste lessen voor het praktijkexamen.

Het resultaat is, dat je nog beter voorbereid naar je praktijkexamen komt en je slagingskans nog hoger is. Bij een voldoende afronding van je voertuigbeheersing en kijkgedrag tijdens de bijzondere verrichtingen, als bonus scoor je eenmalig een vrijstelling voor je examen. 

Een groot voordeel zodat jij je tijdens het examen dus optimaal kan concentreren op de algemene rijvaardigheid en een veilige rit.

 

Hoe helpt Lespunt mij bij het behalen van mijn theorie?

Na de proefles ontvang je van ons ook de inloggegevens van de Traffictrainer. Dit is een online theoriecursus waarmee je de eerste twee maanden gratis online kunt oefenen voor je theorie examen. Deze kun je indien benodigd telkens twee maanden verlengen. De kosten hiervoor vind je in het tarieven overzicht.

Naast de online cursus bieden wij ook klassikale theorie aan op locatie in Oud-Beijerland. Deze zijn kosteloos te volgen voor al onze cursisten. 

 

Rijschool Hoeksche Waard

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.Annuleren

Bezig met verzenden...

Bedankt voor je interesse in Lespunt opleidingen!

Je aanvraag is verstuurd.

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Lespunt Opleidingen B.V.

Hortensiastraat 44

3261 BJ Oud-Beijerland

 

Aalborg 9

2993 LP Barendrecht

Contactgegevens

Kantoor: 0186 - 84 05 54

Mobiel: 06 - 53 52 27 76

E-mailadres: info@lespunt.nl

Bedrijfsgegevens

Kvk-nummer: 77238648 (Rotterdam)

Btw-nummer: NL860944669B01

CBR registratienummer 9183K3

Bankrek nr: NL03 KNAB 0257 1528 65